Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κ Κόσμος

Η φωτογραφία του Τραμπ που έγινε viral και οι θεωρίες συνωμοσίας

Σχολιάζεται ιδιαίτερα η επίσκεψη Τραμπ στη Σαουδική Αραβία, ενώ μία άκρως "περίεργη" φωτογραφία έχει τροφοδοτήσει σχόλια και θεωρίες συνωμοσίας. 

 

Η συγκεκριμένη φωτογραφία δείχνει τον ίδιο τον πρόεδρο των ΗΠΑ, το βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας και τον πρόεδρο της Αιγύπτου Φατάχ αλ Σίσι να τοποθετούν τα χέρια τους σε μια υδρόγειο στα εγκαίνια του νέου Global Centre for Combating Extremist Ideology.

Όμως, η υδρόγειος είναι... περίεργη. Σχήματα πάνω της δεν φαίνονται καθαρά ενώ και ο φωτισμός της χαρακτηρίζει σχεδόν απόκοσμος. Συγχρόνως, ο τρόπος που την πιάνουν οι τρεις ηγέτες θύμισε σε πολλούς χρήστες στο διαδίκτυο διαβολικούς εγκέφαλους και υπέρτατα κακούς.

Επιπλέον και το ύφος των τριών ηγετών προκαλεί ερωτηματικά. 

Κάποιοι ψαξαν και βρήκαν, μάλιστα, εικόνες από κόμικ της Marvel και την Ύδρα. Τι είναι η Ύδρα; Μία παγκόσμια οργάνωση κακών με στόχο την κατάκτηση του πλανήτη.

Άλλοι έκαναν λογοπαίγνιο με το μότο από την τριλογία του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών", ένα δαχτυλίδι να τους κυβερνά, έλεγε στην ταινία και κάποιοι το άλλαξαν με "υδρόγειο". 

thetoc.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα