Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κ Κόσμος

Φλώριντα: Φονική επίθεση του κυκλώνα Ίρμα - ΔΕΙΤΕ LIVE

Άνεμοι που κινούνται με την ταχύτητα των 215 χιλιομέτρων την ώρα συνοδεύουν τον κυκλώνα Ίρμα ο οποίος σαρώνει την περιοχή βόρεια και βορειοδυτικά της Φλόριντα των ΗΠΑ, ενώ μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί τρία θύματα - όλα από τροχαία δυστυχήματα από τους ισχυρούς ανέμους και τις βροχοπτώσεις.

ΔΕΙΤΕ LIVE ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΙΡΜΑ

 

   

Μια αστυνομικός σκοτώθηκε σε μετωπική σύγκρουση οχημάτων κοντά στην πόλη Σεϊρασότα. Στο δυστύχημα σκοτώθηκε επίσης και ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, όπως είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο σερίφης της πολιτείας του Χάρντεϊ, ο Άρνολντ Λάνιερ. Ένας οδηγός σκοτώθηκε επίσης στο Κι Ουέστ, στο αρχιπέλαγος Κις. 

Ένας άντρας που έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα με την εμπλοκή ημιφορτηγού, πιστεύεται ότι ήταν το πρώτο θύμα στις ΗΠΑ, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ένα εκατομμύριο σπίτια και επιχειρήσεις είναι χωρίς ρεύμα. Υπάρχουν φόβοι ότι η στάθμη του νερού ενδέχεται να ξεπεράσει τα 4 μέτρα. Ο κυκλώνας έχει ήδη προκαλέσει τον θάνατο τουλάχιστον 25 ανθρώπων στην Καραϊβική και τεράστιες ζημιές.

Οι μεγάλες πόλεις είναι πλέον πόλεις- φαντάσματα έπειτα από τις μαζικές εκκενώσεις των πληθυσμών. Επιπλέον, οι κάτοικοι της Φλόριντας φοβούνται και για τους ανεμοστρόβιλους που μπορεί να προκαλέσει η Ίρμα. Η περιοχή βρίσκεται σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού, ακόμα και το Μαϊάμι Μπιτς.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα