Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κ Κόσμος

Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη με 20 τραυματίες

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου κοντά στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk. Στο σημείο σπεύδουν ασθενοφόρα και οχήματα της πυροσβεστικής ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για επίθεση με παγιδευμένο όχημα.  

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Reuters, η έκρηξη σημειώθηκε σε κοντινή απόσταση στο στάδιο Vodafone Arena της Μπεσίκτας, δύο ώρες μετά τη λήξη αγώνα ποδοσφαίρου και ενώ το γήπεδο είχε αδειάσει από τους θεατές. Υπάρχουν πληροφορίες πως ακούστηκε και δεύτερη έκρηξη, αλλά ακόμη δεν έχον επιβεβαιωθεί. 

Τουλάχιστον 20 άνθρωποι, πιθανότατα αστυνομικοί, τραυματίστηκαν σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας. Το τηλεοπτικό δίκτυο NTV μετέδωσε ότι η έκρηξη οφείλεται σε παγιδευμένο με εκρηκτικά όχημα. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, στόχος ήταν ένα λεωφορείο της αστυνομίας.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή περιμετρικά του σταδίου, ενώ στις εικόνες που μεταδίδουν τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης διακρίνεται να έχει ξεσπάσει φωτιά έξω από το στάδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες από τουρκικά μέσα οι αρχές έθεσαν σε εφαρμογή την απαγόρευση μετάδοσης ειδήσεων ή πληροφοριών για την έκρηξη. 

 

Πηγή: www.lifo.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα