Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κ Κόσμος

Ρωσία: Έπεσε αεροσκάφος με 71 επιβάτες -video-

Αεροπορική τραγωδία στη Ρωσία! Αεροσκάφος ΑΝ-148 των Saratov Airlines με 71 επιβαίνοντες (65 επιβάτες, 6 μέλη πλήρωμα) συνετρίβη λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του, από το αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο της Μόσχας! Το αεροσκάφος συνετρίβη κοντά στο χωριό Argunovo και οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο δήλωσαν ήδη στα ρωσικά ΜΜΕ ότι δεν υπάρχουν επιζώντες, ενώ τα συντρίμμια έχουν διασκορπιστεί σε πολύ μεγάλη περιοχή.

Το στίγμα της πτήσης 6W703 χάθηκε από τα ραντάρ λίγο μετά την απογείωση, ενώ αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη επιχείρηση στο σημείο της συντριβής. Το έργο των διασωστών ωστόσο δεν είναι εύκολο καθώς λόγω του χιονιού δεν μπορούν τα οχήματα να προσεγγίσουν την περιοχή και τα μέλη των συνεργείων πρέπει να φτάσουν με τα πόδια.

 

Το αεροσκάφος, το οποίο ήταν επτά ετών, απογειώθηκε στις 13:22 ώρα Ελλάδος και πέντε λεπτά αργότερα άρχισε να χάνει ύψος. Για την ακρίβεια το αεροπλάνο ένα λεπτό πριν συντριβεί έκανε βουτιά από τα 6.200 πόδια στα 3.200 και το σήμα του χάθηκε 20 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο. 

 

ΔΕΙΤΕ εικονες από το σημείο της πτώσης :

 

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στους δημοσιογράφους ότι είδαν μία φλεγόμενη μπάλα στον ουρανό.

 

Το αεροσκάφος είχε ως προορισμό το Ορσκ, πόλη που βρίσκεται κοντά στα σύνορα της Ρωσίας με το Καζακστάν.

 

Πηγή των σωστικών συνεργείων νωρίτερα δήλωσε σε ρωσικά ΜΜΕ: «Μας έχουν πει ότι το αεροσκάφος συνετρίβη έξω από το χωριό Argunovo. Δεν υπάρχει ελπίδα για τους επιβαίνοντες». Καθ' όδον προς το σημείο της συντριβής είναι και ο Ρώσος υπουργός Μεταφορών Maxim Sokolov. 

protothema.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα