Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κ Κόσμος

Πολύνεκρη τραγωδία στο Βερολίνο απο εισβολή φορτηγού σε χριστουγεννιάτικη αγορά

Τουλάχιστον εννέα είναι οι νεκροί καΙ δεκάδες οι τραυματίες απο τον μέχρι στιγμή απολογισμό της τραγωδίας σε κεντρικό σημείο της γερμανικής πρωτεύουσας, όπου φορτηγό παρέσυρε πλήθος σε χριστουγεννιάτικη αγορά, κοντά στην εκκλησία-μνημείο Kaiser Wilhelm.

 

Λίγο μετά τις εννέα το βράδυ, οι γερμανικές αρχές τέθηκαν σε κατάσταση ύψιστης ετοιμότητας, μετά απο τηλεφωνήματα που ανέφεραν την ...εισβολή ενός φορτηγού σε χριστουγεννιάτικη αγορά.

 

Το φορτηγό, ο οδηγός του οποίου είναι Πολωνός, σύμφωνα με τα γερμανικές αρχές, παρέσυρε για αρκετά μέτρα τα πάντα στο πέρασμα του, τραυματίζοντας αρκετούς πολίτες.

 

Τουλάχιστον 9 άνθρωποι είναι νεκροί, όπως ανακοίνωσε μεσω Twitter η Αστυνομία του Βερολίνου. Το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων ΜΝΙ μεταδίδει ότι μεταξύ των νεκρών είναι ο συνοδηγός του φορτηγού, ενώ ο οδηγός συνελήφθη κοντά στην περιοχή της τραγωδίας.

http://www.ant1news.gr/


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα