Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2026

Κ Κόσμος

Αίσιο τέλος στο θρίλερ με την αεροπειρατεία στη Μάλτα

Παραδόθηκαν στις Αρχές οι δύο άνδρες που πραγματοποίησαν αεροπειρατεία σε ένα Airbus A320, που εκτελούσε εσωτερική πτήση στη Λιβύη και το οποίο οδήγησαν στη Μάλτα, αφού απελευθέρωσαν όλους τους επιβάτες και τα μέλη του πληρώματος, όπως έγινε γνωστό από τον πρωθυπουργό της χώρας, Τζόζεφ Μούσκατ.

 

«Οι αεροπειρατές παραδόθηκαν, υποβλήθηκαν σε σωματικό έλεγχο και τέθηκαν υπό κράτηση» έγραψε ο Μούσκατ στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, δίνοντας ουσιαστικά τέλος σε ένα πολύωρο θρίλερ.

 

Το αεροσκάφος της εταιρείας Afriqiyah Airways εκτελούσε εσωτερική πτήση στη Λιβύη και άγνωστοι άνδρες, νοσταλγοί του Καντάφι, απειλούσαν να το ανατινάξουν με χειροβομβίδα. Ο πιλότος αναγκάστηκε να προσγειώσει το αεροσκάφος στη Μάλτα. Επέβαιναν 111 άτομα -82 άνδρες, 28 γυναίκες και ένα μωρό- και επταμελές πλήρωμα.

📖 Την παρουσίαση του βιβλίου του Κωνσταντίνου Ν. Καρεμφύλλη «Ιστορίες στο τέλος του χρόνου» διοργανώνουν η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ν. Μουδανιών, ο Δήμος Νέας Προποντίδας και οι Εκδόσεις Kbooks την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου στις 18:30, στο Φουαγιέ Δημοτικού Θεάτρου Ν. Μουδανιών. Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο συγγραφέας – ποιητής Ιωάννης Βογιατζής, η φιλόλογος Βασιλεία Ζωγραφάκη και η εικαστικός Μαρία Τσιτσάνη.

🎭 Την κωμωδία των Ρέππα – Παπαθανασίου "Δυόμισι φόνοι και ένα bulldog", σε διασκευή και σκηνοθεσία του Ορέστη Τεάζη, ανεβαζει η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΠΑΜΕΙΑ στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών. Η πρεμιέρα του έργου έγινε το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου και οι επόμενες παραστάσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 8, 9, 11, 14, 15 και 16 Φεβρουαρίου την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα