Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2026

Κ Κόσμος

Δημοσιογράφος κάνει απευθείας μετάδοση βυθισμένος μέχρι το λαιμό σε λασπόνερα -VIDEO-

Viral έχει γίνει η εικόνα Πακιστανού δημοσιογράφου, ο οποίος βούτηξε μέχρι το λαιμό σε λασπόνερα για να κάνει ρεπορτάζ.

 

Ο ρεπόρτερ βγήκε σε απευθείας σύνδεση βυθισμένος στα νερά του ποταμού Σιντ, με το κεφάλι του να είναι το μόνο ορατό σημείο του σώματός του.

 

Ορατό επίσης ήταν και το χέρι με το οποίο κρατούσε το μικρόφωνο.

 

Ο Αζαντάρ Χουσεΐν μετέδιδε, με ψυχραιμία, πώς οι πλημμύρες επηρέασαν τις γεωργικές εκτάσεις στην περιοχή Παντζάμπι.

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο υπερβάλλων ζήλος «αποθεώθηκε» από τους χρήστες του διαδικτύου και των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, με κάποιους να υποστηρίζουν ότι του αξίζει το βραβείο Πούλιτζερ και άλλους ότι δεν είναι στα…καλά του, που βγήκε έτσι στον αέρα.

📖 Την παρουσίαση του βιβλίου του Κωνσταντίνου Ν. Καρεμφύλλη «Ιστορίες στο τέλος του χρόνου» διοργανώνουν η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ν. Μουδανιών, ο Δήμος Νέας Προποντίδας και οι Εκδόσεις Kbooks την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου στις 18:30, στο Φουαγιέ Δημοτικού Θεάτρου Ν. Μουδανιών. Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο συγγραφέας – ποιητής Ιωάννης Βογιατζής, η φιλόλογος Βασιλεία Ζωγραφάκη και η εικαστικός Μαρία Τσιτσάνη.

🎭 Την κωμωδία των Ρέππα – Παπαθανασίου "Δυόμισι φόνοι και ένα bulldog", σε διασκευή και σκηνοθεσία του Ορέστη Τεάζη, ανεβαζει η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΠΑΜΕΙΑ στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών. Η πρεμιέρα του έργου έγινε το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου και οι επόμενες παραστάσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 8, 9, 11, 14, 15 και 16 Φεβρουαρίου την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα