Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κ Κόσμος

Ταξιδιωτική οδηγία για την Τουρκία εξέδωσαν οι αμερικανικές αρχές

Με την οδηγία συνιστούν στους Αμερικανούς να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί αν πρόκειται να ταξιδέψουν ή βρίσκονται στη γείτονα για οποιοδήποτε λόγο.

 

Σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, αναφέρεται πως οι πολίτες θα πρέπει να σκεφτούν καλά προτού ταξιδέψουν στην Τουρκία αυτή την περίοδο και να αποφύγουν να μεταβούν στη νότια Τουρκία, εξαιτίας της απειλής τρομοκρατίας.

 

Γίνεται αναφορά στις πολυάριθμες επιθέσεις που έχουν σημειωθεί τον τελευταίο χρόνο στην Τουρκία, περιλαμβανομένων πυροβολισμών και επιθέσεων αυτοκτονίας σε τουριστικές περιοχές, δημόσιους χώρους, αθλητικά γεγονότα, ιδιωτικές εορτές, αλλά και σε εγκαταστάσεις της κυβέρνησης, της αστυνομίας και του στρατού, κατά τις οποίες έχουν σκοτωθεί εκατοντάδες άνθρωποι. 

 

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι υπάρχει η πιθανότητα να συμβούν κι άλλες τέτοιου είδους τρομοκρατικές επιθέσεις, ακόμη και σε μέσα μαζικής μεταφοράς. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα