Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Π Πολιτισμός

Διέπρεψε στη Σερβία η χοδωρία & ορχήστρα του Γυμνασίου Ν. Καλλικράτειας

Τις καλύτερες εντυπώσεις και το 1ο βραβείο κατέκτησε η χορωδία και την ορχήστρα του Γυμνασίου Ν. Καλλικράτειας στον 4ο Διεθνή Διαγωνισμό Χορωδιών “Aleksandar Nisis Morfidis” που πραγματοποιήθηκε στο Νόβισαντ της Σερβίας.

Στο διαγωνισμό συμμετέχουν χορωδίες σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με πρόγραμμα που πρέπει υποχρεωτικά να περιλαμβάνει μία τουλάχιστον σύνθεση της εποχής της Αναγέννησης ή του Μπαρόκ και δύο ή τρεις συνθέσεις, μία από τις οποίες πρέπει να συνοδεύεται από μουσικό όργανο. Η επιτυχία της χορωδίας και ορχήστρας του Γυμνασίου Ν. Καλλικράτειας θεωρείται σημαντική, καθώς στον διαγωνισμό συμμετέχουν σχήματα υψηλού επιπέδου!

Τη χορωδία δίδαξε και διεύθυνε η εκπαιδευτικός του Γυμνασίου κ. Βασιλική Παπαντωνοπούλου και συμμετείχαν 32 μαθητές από τους 50 που απαρτίζουν το μουσικό σχήμα του σχολείου.

"Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους δασκάλους τους για το ζήλο και την προσπάθειά τους, αλλά και στους γονείς τους για τη στήριξή τους" ανέφερε ο δήμαρχος Μανώλης Καρράς.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα