Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Π Πολιτισμός

Έρχεται το 21ο Ατομικό Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκάκι Χαλκιδικής

Ο ΑΣΟΠ - Αθλητικός Σκακιστικός Όμιλος Πολυγύρου, σε συνεργασία με την «Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής» διοργανώνει το «21ο Ατομικό Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκακιού Χαλκιδικής», που θα διεξαχθεί στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πολυγύρου, την Κυριακή 03 Μαρτίου 2024, τις ώρες 10:30 μέχρι 15:00.

Μπορούν να αγωνισθούν όλοι οι μαθητές – τριες (νήπια, Α΄ βάθμια και Β΄ βάθμια εκπαίδευση) όλων των σχολείων της Χαλκιδικής, ανεξαρτήτου δυναμικότητας, χωρίς αθλητικό δελτίο.

Προκήρυξη και δηλώσεις συμμετοχής ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα https://www.asopoligirou.gr/
Για διευκόλυνση και για την έγκαιρη έναρξη των αγώνων παρακαλούνται όλοι οι μαθητές να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέσω της πλατφόρμας αυτής συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός, σχολείο, τάξη, τηλέφωνο).

Μόνο όσοι έχουν πλήρη αδυναμία να κάνουν ηλεκτρονική δήλωση μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους με φυσική τους παρουσία στο χώρο αγώνων την Κυριακή 03.03.2024 από τις 09:00 π.μ. έως τις 09:30 π.μ.

Επιβεβαιώσεις των συμμετοχών θα γίνονται στο χώρο των αγώνων μέχρι τις 09:30 π.μ.

Τα ωράριο θα τηρηθεί αυστηρά. Όσοι δηλωθούν εκπρόθεσμα θα μπουν στη κλήρωση του 2ου γύρου.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα