Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Π Πολιτισμός

1η Συνάντηση Χορευτικών Ομάδων και Συλλόγων Πολυγύρου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του νεοϊδρυθέντος Χορευτικού Ομίλου Πολυγύρου στον προαύλιο χώρο του δημαρχείου Πολυγύρου.

 

Στο πρώτο μέρος παρουσιάστηκαν οι χορευτικές ομάδες του Χορευτικού Ομίλου (250 χορευτές) ηλικίας 6-25 ετών και κατέπληξε τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι συμμετείχαν στο παραδοσιακό γλέντι και είχαν κατακλύσει από νωρίς την πλατεία του δημαρχείου .

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης οι σύλλογοι του Πολυγύρου παρουσίασαν τη χορευτική τους δράση μέσα σε εορταστικό κλίμα.

Συμμετείχαν στην 1η συνάντηση οι εξης:

Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυγύρου, Ποντιακός Σύλλογος Πολυγύρου, Σύλλογος Κρητών Χαλκιδικής "Νικος Καζαντζάκης", Σύλλογος Ηπειρωτών Χαλκιδικής "Η Δωδωνη", Χορευτική Ομάδα Συλλόγου Γονέων και φίλων Α' δημοτικού σχολείου Πολυγύρου, Σύλλογος Γυναικών Πολυγύρου, Εθελοντικός Όμιλος Γυναικών Πολυγύρου, Σύλλογος καλλιτεχνών εικαστικών τεχνών Πολυγύρου.

 Την εκδήλωση, που τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Πολυγύρου, τίμησαν με την παρουσία τους οι αντιδημαρχοι Χρ.Βορδος, Δ.Ζαγγιλας, ο περιφερειακός σύμβουλος Στ.Βαλιανος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γ.Λιοντας, Στ.Ζουνη και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Ν.Κατσακιώρης τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους.

Ο νεοϊδρυθείς Χορευτικός Όμιλος Πολυγύρου ανανέωσε το ραντεβού του για το ερχόμενο καλοκαίρι για τη δεύτερη συνάντηση χορευτικών ομάδων, εκδήλωση που τα μέλη του επιθυμούν να γίνει θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα