Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Ο Χρ. Νικολόπουλος και η Π. Παπαδοπούλου σε μια μοναδική συναυλία στον Όρμο Παναγίας VIDEO/ΦΩΤΟ

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την Κυριακή το βράδυ το γραφικό λιμανάκι του Όρμου Παναγίας για να παρακολουθήσει μια μοναδική συναυλία αφιέρωμα στο Χρήστο Νικολόπουλο που διοργάνωσε ο Δήμος Σιθωνίας στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ιουλιανής Πανσελήνου.

Ο μεγαλύτερος Έλληνας λαϊκός συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος, η αυθεντική ερμηνεύτρια Πίτσα Παπαδοπούλου, ταξίδεψαν το πολυπληθές κοινό σε αγαπημένα μουσικά μονοπάτια, κάτω από το φως της πανσελήνου. 

Ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο μεγαλύτερος λαϊκός μας συνθέτης, έχει αμέτρητα τραγούδια στο ενεργητικό του και μια αξιοζήλευτη πορεία γεμάτη επιτυχίες. 

Η Πίτσα Παπαδοπούλου, η κυρία του λαϊκού πενταγράμμου με ιστορία και προσφορά δεκαετιών στο μουσικό μας τοπίο, με αμέτρητα τραγούδια, αληθινό πλούτο για τη μουσική μας σκηνή.

Μαζί τους τραγούδησαν η Ζωή Παπαδοπούλου και ο Κώστας Τριανταφυλλίδης.

Ο δήμαρχος Σιθωνίας, Γιάννης Τζίτζιος τίμησε τον Χρήστο Νικολόπουλο και την Πίτσα Παπαδοπούλου, ενώ τη συναυλία παρακολούθησαν ακόμη η βουλευτής Χαλκιδικής, Κατερίνα Ιγγλέζη και ο δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος. 

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα