Τρίτη, 10 Μαρτίου 2026

Π Πολιτισμός

Μια μαγευτική, μουσική βραδιά στην Άφυτο! -ΦΩΤΟ-

Μια μαγική, μουσική βραδιά με φόντο την πετρόκτιστη οικία Αλετρά στην κεντρική πλατεία της Αφύτου, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εκατοντάδες κάτοικοι και επισκέπτες που βρέθηκαν το Σάββατο το βράδυ στον παραδοσιακό οικισμό!

Η βραδιά με τίτλο "Φύσα αεράκι" ήταν αφιερωμένη στο Νίκο Γκάτσο και διοργανώθηκε στο πλαίσιο των φετινών εκδηλώσεων "Η Άφυτος της Αθύτου" από τον Σύνδεσμο Φίλων Λαογραφίας και Παράδοσης Αφύτου. 

Τραγούδησαν ο Γιάννης Κουλούσιας και η Κωνσταντίνα Τεντόγλου και συμμετείχαν μελωδικά  η Χορωδία Νέων Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος και η Μικτή Χορωδία Τιμίου Σταυρού Γαλήνης Ωραιοκάστρου.

Ψυχή της εκδήλωσης ήταν ο Χρυσόστομος Σταμούλης που διάβασε κείμενα και η Ιωσηφίνα Κατωφλίδου που είχε τη διεύθυνση των χορωδιών. 

halkidikinews.gr

🏛️ Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Μάμα την Κυριακή 15 Μαρτίου στις 10:00 το πρωί και στις 17:00 το απόγευμα στην αίθουσα του Ε.ΠΟ.Κ.Α.Μ., διοργανώνει το 16ο Φεστιβάλ Παιδικών & Εφηβικών Χορευτικών Ομάδων.
Παιδικές και εφηβικές χορευτικές ομάδες θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς, μεταφέροντάς στο κοινό το κέφι και την ομορφιά της ελληνικής παράδοσης.
Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Νέας Προποντίδας και της Ε.ΠΟ.Κ.Α.Μ. Α.Ε.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα