Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2026

Π Πολιτισμός

Το επός του '40 ζωντάνεψε στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου

Μια ιδιαίτερη μουσικοχορευτική παράσταση που ήταν αφιερωμένη στο παραδοσιακό και ρεμπέτικο τραγούδι της εποχής του 1940 παρουσιάστηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου το βράδυ της Τρίτης.

Το κοινό γέμισε την αίθουσα και καταχειροκρότησε τους συμμετέχοντες.

Ο Χορευτικός Όμιλος Πολυγύρου μέσα από μια παράσταση που είχε μουσική και χορό ταξίδεψε τους θεατές στην εποχή του '40. Μέσα από τα τραγούδια της σάτιρας και της λεβεντιάς και του αποχωρισμού, αλλά και την χορευτική παρουσία μικτών και μεγάλων αναδείχθηκαν στιγμές και συναισθήματα από τα χρόνια του πολέμου.

Οι επίσημοι στην εκδήλωση στο Δημοτικό θέατρο Πολυγύρου

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ, Γιάννης Γιώργος, ο αντιπεριφερειάρχης, Γιάννης Κουφίδης, ο δήμαρχος Πολυγύρου, Γιώργος Εμμανουήλ, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων, Γρηγόρης Τάσιος και άλλοι επίσημοι.

Ο Γιάννης Γιώργος συνεχάρη τον Χορευτικό Όμιλο Πολυγύρου για τις μουσικές και χορευτικές επιλογές της βραδιάς, αλλά και σε όλους τους συντελεστές, κυρίως τους μικρούς και μεγάλους χορευτές και υποστηρικτές της εξαιρετικής παράστασης.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.