Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

ΚΑΣΣΑΝΔΡΩΜΕΝΑ 2017 - Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Ο Εκπολιτιστικός και Επιμορφωτικός Σύλλογος Κασσάνδρειας «Η Κασσάνδρα» διοργανώνει για 13η συνεχή χρονιά τα "Κασσανδρώμενα"

Είναι οι εκδηλώσεις που ξεκίνησαν το 2004 με αφορμή την τοπική εορτή της Γέννησης της Θεοτόκου και καθιερώθηκαν πια, αφού διεξάγονται κάθε χρόνο. 

Ο τίτλος της φετινής διοργάνωσης είναι "Συνυπάρξεις", παραπέμποντας στις ποικίλες μορφές συνύπαρξης που σηματοδοτεί η πρωτοβουλία ενός Πολιτιστικού Συλλόγου να διοργανώσει πολιτιστικές και μουσικές δράσεις στην Κασσανδρεία, την πρωτεύουσα του Δήμου Κασσάνδρας, με τη συνεργασία των τοπικών φορέων, των κατοίκων και του Δήμου που περιβάλλει δημθιουργικά και υποστηρίζει την προσπάθεια.

 

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν από τις 27 Αυγούστου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου στην Κασσανδρεία.

Κατά την διάρκειά τους τα τμήματα του συλλόγου παρουσιάζουν τη δημιουργική δουλειά τους αλλά συγχρόνως φιλοξενούνται και τμήματα άλλων πολιτιστικών συλλόγων, καθώς και αξιόλογα επαγγελματικά σχήματα. Μουσικοχορευτικές και θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, χορωδίες, εκθέσεις ζωγραφικής και βραδιές αφιερωμένες στα παιδιά πλαισιώνουν τις εκδηλώσεις.

Οι εκδηλώσεις υποστηρίζονται από το Δήμο Κασσάνδρας. 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα