Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Μικροί καλλιτέχνες από το Σέστρορετσκ της Αγίας Πετρούπολης κάνουν διακοπές στο Δεβελίκι

Ομάδα μικρών καλλιτεχνών από τον αδελφοποιημένο με τον Δήμο Αριστοτέλη, Δήμο του Σέστρορετσκ της Αγίας Πετρούπολης Ρωσίας περνούν τις διακοπές τους στην κατασκήνωση «Ελαιώνες» στο Δεβελίκι Γοματίου.


Τα 15 παιδιά - νέοι καλλιτέχνες από το Σέστρορετσκ είχαν την δυνατότητα να συναντηθούν με συνομήλικους του χορευτικού τμήματος των Νέων Ρόδων και να γνωρίσουν τον ελληνικό πολιτισμό διασκεδάζοντας και αναπτύσσοντας κοινές δράσεις πολιτισμού και όχι μόνο.


Στο πλαίσιο αυτό τα παιδιά έδωσαν μια κοινή παράσταση με το πασικό τμήμα των Νέων Ρόδων, στο θεατράκι των Νέων Ρόδων, ταξιδεύοντας τους παρευρισκόμενους στους κοινούς δρόμους του πολιτισμού, της μουσικής και του χορού.

Τα παιδιά στις διακοπές τους συνοδεύουν οι δασκάλες τους και ο Σύμβουλος του κυβερνήτη της Αγίας Πετρούπολης για τις Διεθνείς Σχέσεις με την Ελληνική Δημοκρατία, κος Κωνσταντίνος Γκαμπαερίδης.


Ο αδελφοποιημένος Δήμος του Σέστρορετσκ είναι ένας από τους εννιά ομόσπονδους Δήμους της Αγίας Πετρούπολης και θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους τουριστικούς προορισμούς της περιοχής και της Ρωσίας, κέντρο λουτροθεραπείας και μονάδων ευεξίας.

 

Επιχειρηματικό κλιμάκιο του Δήμου Αριστοτέλη στο Σέστρορετσκ

 

Την 1 Σεπτεμβρίου από τον Δήμο Αριστοτέλη θα αναχωρήσει ένα επιχειρηματικό αντιπροσωπευτικό κλιμάκιο της περιοχής του Δήμου και θα μεταβεί στον αδελφοποιημένο Δήμο του Σέστρορετσκ της Αγίας Πετρούπολης στη Ρωσία, όπου στο πλαίσιο της συνεργασίας των δυο πόλεων θα παραβρεθεί στις γιορτές της πόλης που τελούνται στις 2 του Σεπτέμβρη αλλά και θα πραγματοποιήσει σειρά προγραμματισμένων επαφών.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αριστοτέλη, κ. Γεώργιος Ζουμπάς, η αντιπροσωπεία του Δήμου και των επιχειρηματιών της περιοχής, θα πραγματοποιήσει, στο πλαίσιο της επίσκεψης, σειρά συναντήσεων με σκοπό την ανάπτυξη σχέσεων με τον επιχειρηματικό κόσμο της αδελφοποιημένης πόλης, καθώς και με φορείς και οργανισμούς της πόλης του Σέστρορετσκ της Αγίας Πετρούπολης, που το αντικείμενο τους αφορά τον Τουρισμό και τον Πολιτισμό.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα