Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Η κοπή της Βασιλόπιτας της Πολιτιστικής Εταιρείας Αρναίας -ΦΩΤΟ-

Η κοπή της Βασιλόπιτας της Πολιτιστικής και Επιμορφωτικής Εταιρείας Αρναίας πραγματοποιήθηκε στα γραφεία που στεγάζονται κάτω από το Ειρηνοδικείο.

Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Ιερισσού κ.κ. Θεόκλητος και μαζί με τον Πρόεδρο Αγαπητό Κιάτο την έκοψαν και μοιράστηκε στους προσκαλεσμένους. Τον Σεβασμιότατο συνόδευαν ο Αρχιμανδρίτης Παΐσιος Σουλτανικάς και ο πατήρ Γεώργιος Τρικκαλιώτης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην υπουργός και πρώην δήμαρχος Αριστοτέλη Χρήστος Πάχτας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Χαλκιδικής, Κατερίνα Ζωγράφου και Στυλιανός Βαλιάνος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρναίας Γιώργος Διαμαντούδης, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο και μέλη της Πολιτιστικής Εταιρείας.

Τυχερή της βραδιάς που βρήκε το ¨φλουρί¨ ήταν η λογίστρια Κυριακή Καραγιάννη, στην οποία ο Πρόεδρος παρέδωσε μία εικόνα του Αγίου Στεφάνου, Πολιούχου της Αρναίας.

του Στ.Ρήγα


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα