Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Κοπή Βασιλόπιτας στα ΚΑΠΗ του Δήμου Ν.Προποντίδας -ΦΩΤΟ-

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε η κοπή Βασιλόπιτας στα ΚΑΠΗ του Δήμου Ν.Προποντίδας.

Στα Ν.Μουδανιά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η βράβευση  της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Χαλκιδικής από το Δήμαρχο Ν. Προποντίδας  κ. Εμμανουήλ Καρρά, για την κοινωνική προσφορά τους στα ΚΑΠΗ του Δήμου Ν. Προποντίδας. 

Οι ενημερώσεις από την Κινητή Αστυνομική Μονάδα Χαλκιδικής το Δεκέμβριο του 2017, είχαν ως αποτέλεσμα την εξάλειψη των κρουσμάτων εξαπάτησης των ηλικιωμένων και όχι μόνο, από επιτήδειους. 

Ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρράς πέρα από ευχές για καλή χρονιά για όλους, ευχαρίστησε τον Διευθυντή Αστυνομίας Χαλκιδικής, Θεολόγης Τζουμαϊλής, που παραβρέθηκε στην εκδήλωση  και τα μέλη της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας για την προσφορά τους στους Δημότες του Δήμου Ν. Προποντίδας και ανέφερε πως τέτοιου είδους πρωτοβουλίες θα πραγματοποιηθούν και στη συνέχεια, με τη συνεργασία του Δήμου Ν. Προποντίδας και της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Χαλκιδικής.   


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα