Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2026

Π Πολιτισμός

Έκθεση Ζωγραφικής των καλλιτεχνών του Κέντρου Ημέρας "Ανατολή"

Ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Χαλκιδικής στηρίζει και ενισχύει την προσπάθεια των μελών του Κέντρου Ημέρας "Ανατολή" , τα οποία εκφράζονται μέσω της ζωγραφικής , και σας προσκαλούν στην έκθεση που έχουν οργανώσει.

 

Οι καλλιτέχνες του Κέντρου Ημέρας "Ανατολή" , Κόμνω Πειραλή , Μάριος Τσιτσίνης και Ζαχαρίας Σεϊζάς παρουσιάζουν για πρώτη φορά τις ζωγραφικές εμπειρίες τους μέσα απο τη δική τους ματιά.

 

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην αιθουσα του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Χαλκιδικής (περιοχή Κέντρου Νεότητας Πολυγύρου) και θα διαρκέσει απο τις 21 εως 25 Μαίου. Ώρες λειτουργίας 9:00 - 13:00.

 

Την επιμέλεια της έκθεσης ανέλαβαν το προσωπικό του Κέντρου Ημέρας και το Διοικητικό Συμβουλιο ΣΚΕΤΧ. 

 

📘 Το βιβλίο του Ιωάννη Βογιατζή «Εκθέσεις στον ήλιο» παρουσιάζεται το Σάββατο 24 Ιανουαρίου στις 19.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Τρίγλιας. Την παρουσίαση διοργανώνουν ο Δήμος Νέας Προποντίδας και οι Εκδόσεις "Αρμός".

🎭 Το θεατρικό έργο «Η Πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη ανεβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαιοχωρίων. Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε δύο βραδιές, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Τρίγλιας.

🎭 Η εφηβική θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ο Φάρος" παρουσιάζει το έργο "Η φάρμα των ζώων" του Τζορτζ Όργουελ, σε σκηνοθεσία Μίνας Βλαστού, το Σάββατο 24, την Κυριακή 25 και Δευτέρα 26 Ιανουαρίου στις 20.30, στο Δημοτικό θέατρο Ν. Μουδανιών.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα