Τρίτη, 09 Ιουνίου 2026

Π Πολιτισμός

Χριστουγεννιάτικα πεζοδρώμενα στον Πολύγυρο

Την πιο όμορφη εορταστική ατμόσφαιρα δημιούργησαν τα «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΠΕΖΟΔΡΩΜΕΝΑ» στον πεζόδρομο του Πολυγύρου.

Παρά το τσουχτερό κρύο επί τέσσερις ολόκληρες ώρες μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν με κέφι και ζωντάνια σε μουσικοχορευτικά και θεατρικά δρώμενα. Τα παιδιά έπαιξαν στο σπίτι του Αϊ Βασίλη, ετοίμασαν λαμπερές χειροτεχνίες, έφτιαξαν τα κουλουράκια και τους κουραμπιέδες τους, χόρεψαν, τραγούδησαν, φωτογραφήθηκαν σε γιορτινά σημεία.

Μαζί με τους γονείς τους γεύτηκαν λαχταριστά κεράσματα απόλαυσαν γλυκίσματα και ζαχαρωτά και έκαναν τις χριστουγεννιάτικές τους αγορές.

Οι εκδηλώσεις των «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΕΝΩΝ» συνεχίζονται και θα ολοκληρωθούν σήμερα Τετάρτη πολλά παιχνίδια και αστεία χορευτικά με τον σκανταλιάρη καλικάντζαρο και τη μελένια αρκούδα και facepainting από τον Mickey ξυλοπόδαρο και τη Minnie. Η βραδιά θα κλείσει με γλέντι με DJ με τη συμμετοχή του Συλλόγου Νεολαίας Πολυγύρου.


💃 Το 2ο Παιδικό - Εφηβικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών θα φιλοξενηθεί στην κεντρική πλατεία του Διονυσίου το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Ιουνίου, με ώρα έναρξης τις 20:00.
Παιδιά και έφηβοι από τη Χαλκιδική, την Καστοριά και την Έδεσσα θα παρουσιάσουν χορούς και μουσικές παραδόσεις από όλη την Ελλάδα.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα