Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε την Εμποροπανήγυρη του Αγ. Μάμαντος -ΦΩΤΟ-

Εκατοντάδες πάγκοι στήθηκαν για άλλη μια χρονιά και υποδέχθηκαν μικρούς και μεγάλους, ενώ το ενδιαφέρον του κόσμου κέρδισαν και οι πλούσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν τις ημέρες της εμποροπανήγυρης.

 

Το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου με κάθε επισημότητα τελέστηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και Περιφορά της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Μάμαντος στο χώρο της εμποροπανήγυρης.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν οι χορωδίες του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Μάμαντος, του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεταγγιτσίου “Νέα Άσσα” και η χορωδία της Κρήνης Χαλκιδικής. Την Κυριακή το πρωί τελέστηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Μάμαντος και το απόγευμα παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγ. Μάμαντος και τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Παλαίφυτου “Πυρσός”.

 

Τη Δευτέρα δόθηκε συναυλία με το Νίκο Ζωϊδάκη και οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν την Τρίτη με παραδοσιακούς χορούς από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Μάμαντος και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Ζωγράφου.

 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μας τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Χαλκιδικής Βαγιωνάς Γεώργιος, Αικατερίνη Ιγγλέζη και Σωτηρία Βλάχου, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργου, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοί Κατερίνα Ζωγράφου, Αστέριος Βαλιάνος και Δημήτριος Τζηρίτης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Ιωάννης Κουφίδης και ο πρόεδρος της ΑΝΕΤΧΑ Γεώργιος Πασσαλής, εκπρόσωποι των Αρχών και πλήθος κόσμου.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα