Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Π Πολιτισμός

Κοπή της πίτας της Πολιτιστικής και Επιμορφωτικής Εταιρείας Αρναίας

H κοπή της Βασιλόπιτας της Πολιτιστικής και Επιμορφωτικής Εταιρείας Αρναίας πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της που στεγάζονται κάτω από το Ειρηνοδικείο. Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ.κ. Θεόκλητος, που μαζί και τον Πρόεδρο Αγαπητό Κιάτο, την έκοψαν και μοιράστηκε στους παρευρισκομένους. Τον Σεβασμιότατο συνόδευε ο Αρχιμανδρίτης Παΐσιος Σουλτανικάς.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος και υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη Αργύρης Τσακνής, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Κατερίνα Ζωγράφου, ο τέως Υπουργός και τέως Δήμαρχος Αριστοτέλη Χρήστος Πάχτας, ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αρναίας Δημήτρης Αλεξανδρής, εκπρόσωποι Συλλόγων της Αρναίας, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο και μέλη της Πολιτιστικής Εταιρείας. 

Τυχερός της βραδιάς που βρήκε το ¨φλουρί¨ ήταν ο Μαέστρος της Φιλαρμονικής μας Βασίλης Κοκκαλιάρης, στον οποίο ο Πρόεδρος παρέδωσε μία χειροποίητη εικόνα του Αγίου Ευθυμίου αξίας 100 ευρώ.

Ακολούθησε κέρασμα των καλεσμένων, που επιμελήθηκε απο τα μέλη του Δ.Σ. της Πολιτιστικής Εταιρείας.

του Στ.Ρήγα


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα