Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Ξεκίνησε το 11ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορευτικών στον Άγιο Μάμα - VIDEO-

Πενήντα τρεις χορευτικές παιδικές ομάδες και πάνω από 1000 μικροί χορευτές παίρνουν φέτος μέρος στο 11ο Φεστιβάλ παιδικών χορευτικών ομάδων Μακεδονίας που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Μάμαντος  σ συνεργασία με τον ΕΠΟΚΑΜ.

Το 11ο Φεστιβάλ ξεκίνησε με μεγάλη συμμετοχή την Παρασκευή το απόγευμα και στο συνεδριακό κέντρο του ΕΠΟΚΑΜ εμφανίστηκαν δεκάδες χορευτικά από τη Χαλκιδική, άλλους νομούς της Μακεδονίας και την Κύπρο. 

 

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για τη μεγάλη συμμετοχή. Το Φεστιβάλ παιδικών χορευτικών ομάδων το συνεχίζουμε για 11η χρονιά με στόχο να δώσουμε στα μικρά παιδιά την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους και να τα παρακινήσουμε ώστε να συνεχίσουν να μεταλαμπαδεύουν την παράδοσή μας» ανέφερε στο halkidikinews.gr η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Μάμα, Ελένη Γαβριηλίδου. 

Το Φεστιβάλ θα συνεχιστεί το Σάββατο και την Κυριακή από τις 11 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα