Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Εκδήλωση για τα 40 χρόνια του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Μουδανιών "Ο ΦΑΡΟΣ"

Εορταστική Εκδήλωση με αφορμή τα 40 χρόνια λειτουργίας του πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Μουδανιών “Ο ΦΑΡΟΣ”.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν μουσικοί και τραγουδιστές που ξεκίνησαν από τον Σύλλογο και διέγραψαν εξαιρετική πορεία εντός κι εκτός Ελλάδας. Στην εκδήλωση τραγούδησε η μικτή χορωδία του Συλλόγου. Παραβρέθηκαν οι βουλευτές Χαλκιδικής, Κυριακή Μάλαμα και Απόστολος Πάνας. 

Συγκεκριμένα τιμήθηκαν οι:

Μαρία Γιαννίκη, πιάνο

Μαρία Ντεβιτζάκη, σοπράνο

Γιώργος Στογιώργης, μουσικός και

Σάκης Καραθανάσης, τραγουδιστής-ηθοποιός

 

Εμφανώς συγκινημένοι οι συγγενείς τους παρέλαβαν τα βραβεία τους, καθώς λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων κάποιοι απουσίαζαν. Ανάμεσα στους τιμώμενους ήταν και ο Δήμος Ν. Προποντίδας, ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού, καθώς το Κοινοτικό Συμβούλιο Ν. Μουδανιών.

 

Ο Δήμαρχος Μ. Καρράς ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για την τιμή. “Η στήριξή μας είναι δεδομένη σε όλους τους Συλλόγους του Δήμου μας, καθώς αναγνωρίζουμε τη μεγάλη προσφορά τους στον τόπο. Η πόρτα μας ήταν και παραμένει ανοιχτή. Πιστεύουμε στη δύναμη της συνεργασίας και την εφαρμόζουμε, όσο και όπως μπορούμε” ανέφερε χαρακτηριστικά.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα