Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Π Πολιτισμός

Γιορτή Τσιγαρίδας στην Πορταριά -ΦΩΤΟ-

Μια γιορτή με γεύσεις και παράδοση, αναβίωσε όπως κάθε χρόνο στην Πορταριά  η γιορτή της Τσιγαρίδας.

 

Το πατροπαράδοτο έθιμο των γιορτών διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πορταριάς, και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν την «τσιγαρίδα», που με πολύ μεράκι είχαν ετοιμάσει τα μέλη του Συλλόγου και οι εθελοντές, καθώς και εκλεκτά χοιρινά εδέσματα και άφθονο κρασί! Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από μουσική ορχήστρα, και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να χορέψουν και να διασκεδάσουν!

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας, ο Βουλευτής του Ν. Χαλκιδικής κ. Πάνας Απόστολος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ζωγράφου Κατερίνα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Νέας Προποντίδας.

Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Μανώλης Καρράς δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά μου, που βρίσκομαι κοντά στους συγχωριανούς μου, οι οποίοι με μεράκι και αγάπη κρατούν ζωντανή την παράδοση του τόπου μας, αναβιώνοντας κάθε χρόνο το πατροπαράδοτο έθιμο της τσιγαρίδας»


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα