Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Κοινότητα Ν. Καλλικράτειας

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Ν.Προποντίδας και της Κοινότητας Ν. Καλλικράτειας μαζί με την κοπή της Βασιλόπιτας του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Ν. Καλλικράτειας πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Ν. Καλλικράτειας παρουσία πλήθους κόσμου.

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη κυρίως στους εισακτέους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, οι οποίοι και βραβεύτηκαν για την επιτυχία τους.

Ο Δήμαρχος κ. Μανώλης Καρράς στον χαιρετισμό του πέρα από τις καθιερωμένες ευχές απευθύνθηκε στους επιτυχόντες μαθητές. «Σας συγχαίρω για την επιτυχία σας. Διαλέξατε τον δύσκολο δρόμο κι όχι τον εύκολο της παραίτησης. Κερδίσατε την πρώτη μεγάλη μάχη της ζωής σας. Με την ίδια δύναμη και την ίδια θέληση σας προτρέπω να συνεχίσετε να πορεύεστε στη ζωή σας, γιατί όλα κερδίζονται και τίποτα δεν χαρίζεται» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Βουλευτής του νομού κα Κυριακή Μάλαμα και η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Κατερίνα Ζωγράφου. Τις ευχές του απέστειλε και ο Βουλευτής κ. Απ. Πάνας, που δεν κατάφερε λόγω ασθένειας να παραστεί.

Την εκδήλωση ομόρφυνε η Χορωδία του Γυμνασίου και Λυκείου Ν. Καλλικράτειας με την Μουσικό τους κα Παπαντωνοπούλου. Ενθουσίασαν με τον ωραίο τρόπο που τραγούδησαν συνοδεία παιδιών που έπαιζαν μουσική και απέπασαν θερμό χειροκρότημα.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα