Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

La nonna: Aπό τη Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυγύρου

Το νέο έργο της Θεατρικής Ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυγύρου, La nonna, θα παρουσιαστεί το Σάββατο 18 και τη Δευτέρα 20 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ στο Ανοιχτό Θέατρο Πολυγύρου.

 

Η παράσταση εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 12ου Φεστιβάλ Δήμου Πολυγύρου, που πραγματοποιούνται φέτος στο Ανοιχτό Θέατρο Πολυγύρου, με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

 

Είναι ένα έργο του Αργεντινού συγγραφέα Ρομπέρτο Κόσσα που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μαύρη κωμωδία, από τη Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυγύρου. 

Το κωμικό στοιχείο εναλλάσσεται με το τραγικό και του δίνει μια πιο ανάλαφρη διάσταση. 

Η εκατόχρονη νόννα, το γηραιότερο μέλος μιας οικογένειας Ιταλών μεταναστών στην Αργεντινή καταδυναστεύει τους γύρω της με την αχαλίνωτη όρεξή της για φαγητό και τους οδηγεί σε απρόσμενες καταστάσεις.

 

Σκηνοθεσία, σκηνογραφία, μουσική επιμέλεια: Ζαφειρία Μουταφτσή

Ήχος-Φώτα: Αρετή Φαρδογιάννη, Αναστασία Σαμπάνη, Βασίλης Φαρδογιάννης

Μακιγιάζ: Κατερίνα-Νάγια Μουταφτσή

Επιμέλεια αφίσας: Μαριτίνα Σαλτέα-Καλογερά

 

Τους ρόλους ερμηνεύουν: Μαρία Αικατερινάρη, Θανάσης Βορδός, Τάνια Γιαννιού, Κωνσταντίνος Σερεμέτης, Βασιλική Ταζαγκουλίδου, Δημήτρης Τσαγκάρης, Αθανασία Χρυσάφη, Θόδωρος Χρυσάφης.

Γενική είσοδος: 5 €, μειωμένο 3 €

Προπώληση καθημερινά 11.00-13.00 στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου, στο ισόγειο του Δημαρχείου.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα