Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Ξενικούν οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου

Tο Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για να καλωσορίσει παλιούς και νέους μαθητές τη σχολική χρονιά 2020-2021.


Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν 1 Σεπτεμβρίου 2020 καθημερινά Δευτέρα εως Παρασκευή 16.00 - 21.00 στο Ν.Π.Δ.Δ «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» (παλαιά Δικαστήρια).

Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν είναι: Πιάνο, Κιθάρα, Βιολί, Βιόλα,Φλάουτο- Φλογέρα, Κλαρίνο, Ντραμς αλλά και σπουδές, όπως τα Ανώτερα Θεωρητικά, το Σύγχρονο Τραγούδι, η προετοιμασία για τα Ελληνικά Πανεπιστήμια και το Μουσικό Σχολείο και η Μουσική προπαιδεία.


Τα μαθήματα για τα μουσικά όργανα είναι ατομικά ενώ ο αριθμός συμμετεχόντων στα θεωρητικά μαθήματα έχει επαναπροσδιοριστεί και μειωθεί προκειμένου να τηρηθούν οι απαιτούμενες αποστάσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από τα διδασκόμενα όργανα, τα μουσικά σύνολα του Ωδείου μας, όπως το Κιθαριστικό σύνολο, η Παιδική και το Προκαταρκτικό τμήμα Παιδικής Χορωδίας, η Βυζαντινή Χορωδία, η Μικτή Χορωδία και η Φιλαρμονική δίνουν πολλές δυνατότητες και μια άλλη προοπτική και νόημα στις τυπικές σπουδές.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν 14 Σεπτεμβρίου 2020 λαμβάνοντας πάντα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας με σκοπό την ασφάλεια όλων.

Τηλ. Επικοινωνίας 23710-23986 & 2371350785


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα