Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Φτιάξε τη Χριστουγεννιάτικη κάρτα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Χαλκιδικής

Η Τοπική Διοίκηση Χαλκιδικής της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών διοργανώνει  παιδικό διαγωνισμό ζωγραφικής για τη δημιουργία της χριστουγεννιάτικης της κάρτας  με θέμα «Χριστούγεννα 2020 στην Ευρώπη»!


Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε παιδιά σχολικής ηλικίας, 6 έως 12 χρόνων. Το θέμα του διαγωνισμού είναι «Χριστούγεννα 2020 στην Ευρώπη».  

Το έργο θα πρέπει να αποτυπωθεί σε χαρτί μεγέθους Α4. Δεν πρέπει όμως να περιλαμβάνει αριθμούς, γράμματα ή άλλα στοιχεία (π.χ. ονόματα, ευχές, λέξεις)

Η επιλογή των υλικών ή της τεχνοτροπίας (ζωγραφιά, κολάζ, κ.α.) είναι ελεύθερη. Θα πρέπει να στείλετε το έργο σας (σε «σκαναρισμένη» μορφή ή φωτογραφία ως συνημμένο, που δεν μπορεί να ξεπερνά τα 5 MB) στην ηλεκτρονική διεύθυνση μέχρι το Σάββατο 5/12/2020 και ώρα 5 μ.μ.

Στο θέμα του Email και στο όνομα του συνημμένου αρχείου παρακαλούμε να αναφέρονται τα εξής στοιχεία: Επώνυμο-Όνομα-Ηλικία-Σχολείο του διαγωνιζόμενου ή της διαγωνιζόμενης.

Κάθε ηλεκτρονικό μήνυμα επιτρέπεται να έχει μόνο ένα συνημμένο αρχείο, το δε συνημμένο δεν πρέπει να ξεπερνά τα 5 MB σε μέγεθος. Αρχεία τύπου Zip και αποστολή μέσω We-Transfer δεν μπορούν να ληφθούν υπ΄όψιν για λόγους χωρητικότητας.

Στην υποβολή του έργου συμπεριλάβετε: ονοματεπώνυμο, ηλικία, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail γονέα/κηδεμόνα. Ισχύει μία συμμετοχή ανά διαγωνιζόμενο/η.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά την Τρίτη 10/12/2020. Στη συνέχεια τα ονόματά και τα έργα τους θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Ένωσης μας  

Βραβεία:

1ο Βραβείο: Ένα(1) Tablet

Βραβεία 2-: Ένα (1)Tablet

Βραβεία 3-4: Διάφορα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια.

Ηλεκτρονική Διεύθυνση αποστολής email είναι:
( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..)


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα