Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Σε χωριά της Κασσάνδρας ο Γρ. Τάσιος

Από την Κασσανδρεία ή αλλιώς Βάλτα, την πρωτεύουσα του Δήμου Κασσάνδρας ξεκίνησε τη σημερινή περιοδεία του ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος.

Το πρωί παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου, μαζί με τη Δήμαρχο Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά και δεκάδες πιστούς, ενώ στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με κατοίκους και συνταξιούχους στο καφενείο του χωριού και να κουβεντιάσει μαζί τους την κρισιμότητα των εκλογών της 21ης Μαΐου.

«Την τελευταία τετραετία η χώρα μας πηγαίνει μπροστά και τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να γίνουν άλματα. Άλλη ξεκάθαρη κυβερνητική πρόταση που να εξασφαλίζει σταθερότητα και πρόοδο από μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ δεν υπάρχει. Στην κάλπη θα κριθεί και η τύχη της Χαλκιδικής μας που έχει ανάγκη από νέα δύναμη», δήλωσε ο κ. Τάσιος.

Ακολούθησε επίσκεψη στην Αγία Παρασκευή, όπου για αρκετή ώρα, ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Χαλκιδικής συνομίλησε με συμπολίτες του στην κεντρική πλατεία του χωριού, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στα Λουτρά. «Είδαμε ότι η σεζόν ξεκίνησε με θετικούς οιωνούς σε ένα εμβληματικό σημείο για το Δήμο Κασσάνδρας και για τη Χαλκιδική μας γενικότερα, σε ανακαινισμένους χώρους της Δημοτικής Επιχείρησης που εμφανίζουν καλές πληρότητες, στο μοναδικό σημείο ιαματικού τουρισμού του Νομού. Μαζί μπορούμε να ενισχύσουμε περισσότερο το τουριστικό προϊόν της Κασσάνδρας», σημείωσε.

Ο κ. Τάσιος συναντήθηκε με εστιάτορες της περιοχής και συνομίλησε μαζί τους για τις προοπτικές ανάπτυξης του προορισμού, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε καταστηματάρχες και επαγγελματίες της Νέας Σκιώνης, με τους οποίους κουβέντιασε τα προβλήματα και τις προσδοκίες τους για τη θερινή τουριστική περίοδο που μόλις ξεκίνησε.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα