Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε.Χαλκιδικής

Συνεδρίασε την Παρασκευή το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε.Χαλκιδικής, στο οποίο προήδρευσε η Διοίκηση της Αντιπεριφέρειας Π.Ε.Χαλκιδικής και η αντίστοιχη Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας.

Στόχος η προετοιμασία, ο συντονισμός και η αποτελεσματικότητα αντιμετώπισης έκτακτων συμβάντων δασικών πυρκαγιών, κατά την αντιπυρική περίοδο του θέρους, που μόλις ξεκίνησε.

"Η ασφάλεια κατοίκων και επισκεπτών, η προστασία των οικοσυστημάτων αλλά και η διαφύλαξη των περιουσιών αποτελούν το κεντρικό μέλημά μας"  επεσήμανε η αντιπεριφερειάρχης, Κατερίνα Ζωγράφου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν η Διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Αστυνομίας, των Δασαρχείων, της Πολιτικής προστασίας των Δήμων, της Πολιτικής προστασίας της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας ΜΘ, Εθελοντικές Ομάδες Πυροπροστασίας και εκπρόσωπος του Στρατού.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα