Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Περιπέτεια για 57 επιβάτες στο δρομολόγιο Ουρανούπολης - Δάφνης

Στιγμές αγωνίας έζησαν χθες οι 57 επιβάτες πλοίου που είχε αναχωρήσει από την Ουρανούπολη με προορισμό τη Δάφνη Αγίου Όρους.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, το πλοίο υπέστη βλάβη εν πλω στη μία μηχανή. Οι επιβάτες αποβιβάστηκαν στην Ιερά Μονή Ζωγράφου και το πλοίο επέστρεψε με τη χρήση της δεξιάς κύριας μηχανής στο λιμάνι της Ουρανούπολης, όπου προσέδεσε με ασφάλεια.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού αναφέρει:

Τις πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ουρανούπολης από τον κυβερνήτη του Ε/Γ-Δ/Ρ “ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ” Ν.Ι. 328, το οποίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ουρανούπολη Χαλκιδικής προς τη Δάφνη Αγίου Όρους, ότι, κατά τη διάρκεια του πλου, παρουσιάστηκε ένδειξη βλάβης στην αριστερή κύρια μηχανή. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε ασφαλής αποβίβαση των πενήντα επτά επιβατών στην Ιερά Μονή Ζωγράφου και το “ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ” επέστρεψε με τη χρήση της δεξιάς κύριας μηχανής στο λιμάνι της Ουρανούπολης, όπου προσέδεσε με ασφάλεια.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ουρανούπολης του Λιμεναρχείου Ιερισσού απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω Ε/Γ-Δ/Ρ πλοίου μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που παρακολουθεί το πλοίο.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα