Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εκδήλωση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χαλκιδικής

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χαλκιδικής στη αίθουσα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, που στόχο είχε την προετοιμασία των αθλητών για αγώνες μαραθωνίων δρόμων.


Η εκδήλωση απευθύνονταν τόσο σε αρχάριους, όσο και σε έμπειρους δρομείς, αλλά και απλό κόσμο που στόχο είχε να ξεκινήσει την άθληση με σωστά βήματα.

Ομιλητές ήταν ο καταξιωμένος προπονητής στίβου Στόικος Αντωνης, ο οποίος ανέλυσε τις βασικές αρχές και πλάνα προπόνησης για μαραθώνιο, αλλά και ο διακεκριμένος Αθλίατρος ΤΕΦΑΑ καθηγητής ΑΠΘ Κουτλιάνος Νικόλαος, ο οποίος ανέλυσε όλες τις παραμέτρους και τους ιατρικούς ελέγχους που πρέπει να γίνουν, για μια υγιή προετοιμασία και συμμετοχή σε μαραθώνιο.

Προηγήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου και ο χαιρετισμός του προέδρου του ΣΔΥΧ Αντώνη Παπαδημητρίου.

Την εκδήλωση παρακολούθησε με έντονο ενδιαφέρον αρκετός κόσμος κάθε ηλικίας καθώς και αρκετοί εκπρόσωποι των αρχών του τόπου μας.

Στο τέλος έγινε συζήτηση επί των θεμάτων και ερωτήσεις στους ομιλητές.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Γιώργος Εμμανουήλ, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού Γιάννης Λελεγιάννης και η βουλευτής Χαλκιδικής, Κυριακή Μάλαμα.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα