Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η συντονίστρια γραφείου του πρωθυπουργού Βόρειας Ελλάδας στη Χαλκιδική

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποίησε η συντονίστρια του γραφείου του πρωθυπουργού στην Βόρεια Ελλάδα, Έλενα Σώκου στη Χαλκιδικής.

Η κ. Σώκου επισκέφθηκε τον Δημο Πολυγύρου, τον Δήμο Κασσάνδρας, το Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας, την Βάση Ετοιμότητας του ΕΚΑΒ Κασσάνδρας και τον Δικηγορικό σύλλογο Χαλκιδικής.

«Το Γραφείο του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη δεν είναι μόνο για τη Θεσσαλονίκη είναι για όλη την Βόρεια Ελλάδα, έχουμε αυτή την εξωστρέφεια, θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο ότι βρισκόμαστε κοντά του και μάλιστα μετά από μια περίοδο εκλογικών διαδικασιών, δεν είμαστε σε προεκλογική περίοδο τώρα, θέλουμε όμως να καταλάβουν ότι το Γραφείο Πρωθυπουργού είναι ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια τους ένα εργαλείο και το οποίο ευελπιστούμε να το αξιοποιήσουν προς όφελος τους για να ξέρουν πραγματικά ότι ο πρωθυπουργός βρίσκεται ανάμεσα τους εδώ και τους ακούει» δήλωσε η κ. Σώκου.

Η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά συζήτησε με την κ. Σώκου για θέματα της Κασσάνδρας όπως η έλλειψη στο νερό, η αποκομιδή απορριμμάτων και η υποστελέχωση υπηρεσιών. 

Αίσθηση προκάλεσε το αίτημα της δημάρχου να αλλάξει το όνομα του δήμου και να γίνει "Ηρωϊκός Δήμος Κασσάνδρας", ώστε να περιλαμβάνει και της ιστορικής σημασίας γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην Ελληνική Επανάσταση.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα