Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 21 και 22/10

- Πήρε αυτό που ήθελε εξ’αρχής η ομάδα της Νίκης Πολυγύρου. Οι τρεις βαθμοί ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο, απέναντι στην μαχητικότατη Άκανθος Ιερισσού που παρά τις απουσίες πάλεψε το παιχνίδι μέχρι το τέλος. Με γενικότερη μέτρια εμφάνιση αλλά με ορισμένα διαστήματα όμορφου ποδοσφαίρου και σιγουριά στα μετόπισθεν, η Νίκη μετουσίωσε την κυριαρχία της σε γκολ αρχικά με τον Ισπιριάνη, με αποφασιστικό σουτ μέσα από την περιοχή, και στην συνέχεια με ωραία ατομική ενέργεια και τελείωμα του Πελεβάνη.

- Ο Άρης Κασσανδρείας πέτυχε στην έδρα του το 3-1 απέναντι στον Ηρακλή Ν. Φώκαιας. Σκόρερς του Άρη: Κωνσταντάγκας 2, Ivanov 1 γκολ.

- Η Δόξα Ορμύλιας κατάφερε να κερδίσει την ομάδα της Νίκης Αμμουλιανής με σκορ 2-3. Το συγκρότημα του Φυλαχτού μπήκε δυνατά στον αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί με τον Παπαβασιλείου. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο συνήθης ύποπτος Λανταβός Γιώργος του Δ. χτύπησε. Πρώτα με σουτ στο 50' και έπειτα με κεφαλιά στο 57'. Στα τελευταία λεπτά η ομάδα της Αμμουλιανής κατάφερε να μειώσει σε 2-3. Η Αμμουλιανή έκανε μια μεγάλη αντεπίθεση με κορυφαίο τον Σάκη Πελτέκη που μπήκε αλλαγή και άλλαξε την εικόνα της ομάδας. Τα δύο τέρματα πέτυχαν ο Alex Moreva και ο Πάνος Καραστέργιος. 

- Η Όλυνθος συνέχισε το νικηφόρο σερί και με σκορ 0-1 κέρδισε τον Αστέρα Αγίου Νικολαου. Ωστόσο υπήρξαν έντονες αντιδράσεις και παράπονα από την ομάδα του Αγίου Νικολάου για τη διαιτησία. Περισσότερα για το θέμα διαβάστε εδώ.

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα