Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Α Αθλητικά

Αποτελέσματα αγώνων Κυριακής 20/10/19

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

-  Ελπίς Πολυγύρου - Θερμαϊκός Πορταριάς 3 - 1:  Απέναντι σε μια καλά διαβασμένη και τακτικά στημένη ομάδα, η Ελπίς Πολυγύρου είχε την απόλυτη κατοχή και βρήκε τις λύσεις, αν και δυσκολεύτηκε.

Με το σημερινό αποτέλεσμα το νεανικό σύνολο της Ελπίδας πήρε άλλους τρεις βαθμούς και συμπλήρωσε τις πέντε πρώτες αγωνιστικές χωρίς απώλεια βαθμού! Αξιοσημείωτα στο παιχνίδι ήταν η εκπληκτική επέμβαση σε πέναλτι του Γρηγόρη Παπαμάρκου, που κράτησε όρθια την ομάδα και ο τραυματισμός του Λαναρά Τάσου, που χρειάστηκε να μεταβεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου για εξετάσεις, που ευτυχώς δεν έδειξαν κάτι ιδιαίτερα ανησυχητικό.

 

-  Σπουδαία εμφάνιση και νίκη με 2-0 για τον Χολομώντα Ταξιάρχη ο οποίος με αυτό το αποτέλεσμα σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα είχε την υπεροχή  καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα, αξιοποίησε τις φάσεις που δημιούργησε και έτσι πήρε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για την διάρκεια του πρωταθλήματος.

Σκόρερς: Λοκοβιτης Χάρης, Σκαρλής Γιάννης

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα