Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Το νέο κανάλι ΟΝΕ TV του Βαγγέλη Μαρινάκη βγήκε στον «αέρα»

Στις 16.00, το μεσημέρι της Πέμπτης, όπως ήταν το προγραμματισμένο, εξέπεμψε διαδικτυακά το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη. Το ONE TV έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή «One Line», με παρουσιάστρια τη Βάσω Μητρομάρα και τους Ανδρέα Παπαδόπουλο και Θανάση Φουσκίδη στο πάνελ.

 

Ο τηλεοπτικός σταθμός του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού, που θα μεταδίδει πρόγραμμα μόνο μέσω διαδικτύου μέχρι την έκδοση της άδειας γενικού περιεχομένου από το ΕΣΡ, βρίσκεται στον αέρα με διευθυντή τον Σταμάτη Μαλέλη. 

 

Από τις 18:30 έως τις 20:00, τη σκυτάλη παίρνουν ο Γιώργος Παπαχρήστος και η Τζίνα Μοσχολιού, ενώ από τις 20:30 μέχρι τις 22:00, ο δημοσιογράφος Γιάννης Μούτσος παρουσιάζει τις ειδήσεις.

 

Καθημερινή παρουσία στις εκπομπές και στα δελτία θα έχουν οι διευθυντές των εφημερίδων, «Τα Νέα» Γιώργος Μαντέλας και «Βήμα» Αντώνης Καρακούσης. Από τις 22:00 έως τις 24:00, οι κάμερες του ONE TV ανοίγουν για τους Δημήτρη Μανιάτη και Αθηναΐδα Νέγκα, με μια εκπομπή που θα κάνει απολογισμό της επικαιρότητας.

Πηγή: reader.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα