Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Έρχεται χιονιάς σε μεγάλο τμήμα της χώρας και στη Χαλκιδική

Μπορεί τα στοιχεία να μην είναι ακόμη απολύτως ασφαλή, αλλά δείχνουν εισβολή ψυχρού μετώπου με απότομη πτώση θερμοκρασίας και χιόνια ακόμη και σε πόλεις Στην αρχή ήταν φήμη. Ή και ευχή από όσους θέλουν να χειμωνιάσει για τα καλά, να πέσουν χιόνια και στις πόλεις, να "μπουμπουνίσουν" τα τζάκια. Η φήμη ανέφερε πως έρχεται "εισβολή" ψυχρού μετώπου από την Σιβηρία. Φαίνεται όμως ότι όσο περνάνε οι μέρες, η φήμη ή η ευχή αποκτά "σάρκα και οστά".

 

Στην σημερινή πρόγνωση πολλών ημερών από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία αναφέρεται πως τη Δευτέρα θα σημειωθεί βαθμιαία πτώση της θερμοκρασίας, που θα συνεχιστεί και την Τρίτη. Αναφορικά με τις χιονοπτώσεις, η ΕΜΥ προβλέπει πως τη Δευτέρα θα χιονίσει στα Βόρεια ορεινά, ενώ την Τρίτη οι χιονοπτώσεις πιθανώς θα εξαπλωθούν και σε ημιορεινές περιοχές της Κεντρικής Ελλάδας. Από την πλευρά του ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου ωστόσο είναι επιφυλακτικός, σημειώνοντας με ανάρτησή του στο facebook, πως τα σημερινά στοιχεία δείχνουν σημαντική πτώση θερμοκρασίας από την Τρίτη και χιόνια σε μεγάλο τμήμα της χώρας, μεταξύ των περιοχών και η Χαλκιδική, αλλά συνιστά αναμονή μέχρι το Σάββατο, οπότε θα υπάρχουν πιο αξιόπιστα μετεωρολογικά στοιχεία

πληροφορίες thetoc.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα