Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κόντρα Π. Καμμένου με την Ελληνικός Χρυσός -VIDEO-

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, πως υποστηρίζει όλες τις επενδύσεις στην Ελλάδα, εκτός της «Ελληνικός Χρυσός», καθώς πρόκειται για «απάτη και υπόθεση ξεπλύματος χρήματος», ενώ συμπλήρωσε:

«Θεωρώ ότι στην περιοχή της Χαλκιδικής ετοιμάζεται να γίνει μια τεράστια οικολογική καταστροφή  εάν προχωρήσουν στην εξόρυξη της επιφανείας. Εάν θέλει να προχωρήσει η “Ελληνικός Χρυσός” θα πρέπει να σεβαστεί τους περιβαλλοντικούς όρους του οποίους θέτουμε σαν κυβέρνηση».

 

Ελληνικός Χρυσός: Επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας

Η αντίδραση από την Ελληνικός Χρυσός ήρθε άμεσα. «Ακούσαμε με έκπληξη τον κύριο Καμμένο», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας «Ελληνικός Χρυσός» Δημήτρης Δημητριάδης, προσθέτοντας πως «είναι απαράδεκτο να είμαστε αποδέκτες τέτοιων δηλώσεων ενώ έχουμε επενδύσει πάνω από ένα δισ. δολάρια στην επαναλειτουργία των μεταλλείων της Κασσάνδρας».

Τόνισε ακόμα πως οι σχετικές αποφάσεις του ΣτΕ δικαιώνουν την εταιρεία και πως «η τήρηση νομιμότητας και η προστασία του περιβάλλοντος είναι προτεραιότητές μας».

"Επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας", σημείωσε με νόημα, σχολιάζοντας τις δηλώσεις Καμμένου.

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα