Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Τιμητικές διακρίσεις για τον αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Γιώργο

Σε εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες από δύο αθλητικούς φορείς  της Χαλκιδικής, απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής  κ. Ιωάννη Γιώργο, για την πολύτιμη  προσφορά και την υποστήριξή του στο έργο τους.


Συγκεκριμένα την Πέμπτη 21 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο  χώρο του αθλητικού σωματείου «Μακεδονική Φάλαγγα» Νέων Μουδανιών, εκδήλωση απονομής ζωνών Τae Kwon Do ΙTF στους αθλητές του σωματείου.


Παράλληλα απονεμηθήκαν τιμητικές διακρίσεις. Ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής παρέλαβε τιμητική πλακέτα  από τον παγκόσμιο πρωταθλητή  του Τae Kwon Do  κ. Χριστόφορο Μποζίνη, παρουσία του Προέδρου της Τοπικής Διοίκησης Χαλκιδικής της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. Πάλλη Δημητρίου και εκπρόσωπων της τοπικής αυτοδιοίκησης.


Επίσης την Κυριακή 24 Ιουνίου στην Ιερισσό διεξήχθη το 1ο  Πανελλήνιο Διασυλλογικό φιλικό Πρωτάθλημα Τae Kwon Do ΙTF, στο κλειστό γυμναστήριο  της πόλης. Κατά την διάρκεια των αγώνων έγινε ειδική τελετή βράβευσης όπου ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον προπονητή  του τοπικού Αθλητικού συλλόγου  Τae Kwon Do «Άτλας Ιερισσού» κ. Χαράλαμπο Καζήλα, παρουσία του προέδρου της Πανελλήνιας ομοσπονδίας Τae Kwon Do κ. Αναστασίου Βαλασιάδη.


Ο κος Γιώργος ευχαρίστησε τους δύο συλλόγους για την τιμή που του έκαναν και τόνισε ότι είναι υποχρέωση της πολιτείας αλλά και ιδιαίτερη χαρά για τον ίδιο να υποστηρίζονται δράσεις, που σκοπό έχουν να προάγουν το αθλητικό ιδεώδες, προσελκύοντας όλο και περισσότερους ανθρώπους στον αθλητισμό.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα