Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Μέλι Γεωργάκα: Βραβεία γεύσης για δύο ποικιλίες μελιού

Στον φετινό διεθνή διαγωνισμό γεύσης Great Taste Awards συμμετείχε το Μέλι Γεωργάκα από την Αρναία με δύο ποικιλίες μελιού. Και οι δύο ξεχώρισαν και βραβεύτηκαν, αποσπώντας 2 χρυσά αστέρια η κάθε μία. 

 

- 2 χρυσά αστέρια για το μέλι πεύκο

- 2 χρυσά αστέρια για το μέλι καστανιάς

 

Ο διαγωνισμός γίνεται στην Μ. Βρετανία κάθε χρόνο, διοργανώνεται από την συντεχνία The guild of fine food και θεωρείται διαγωνισμός όσκαρ των τροφίμων. Διακεκριμένοι γευσιγνώστες, επαγγελματίες chefs και γνωστοί food writers αποτελούν τις κριτικές επιτροπές.  Φέτος συμμετείχαν στον διαγωνισμό 12.500 προϊόντα απ όλο τον κόσμο.

 

"Για εμάς είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που συμμετέχουμε και κάθε χρόνο το μέλι μας διακρίνεται από τα υπόλοιπα.  Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη διάκριση γιατί αναγνωρίζεται η ποιότητα και η γεύση των προϊόντων μας σε παγκόσμιο επίπεδο" ανέφερε στο halkidikinews.gr o Αργύρης Γεωργάκας. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα