Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Δήμος Κασσάνδρας: Αντιμετώπιση προβλημάτων από τα καιρικά φαινόμενα

Στο μεγαλύτερο μέρος του Δήμου Κασσάνδρας έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες του ΔΕΔΔΗΕ και με τη συνδρομή του δήμου. 

 

Μικροπροβλήματα σημειώνονται ακόμη μόνο σε μικρά τμήματα χαμηλής τάσης που δεν έχουν επισκευαστεί μέχρι και αυτή την ώρα.

Ο Δήμος εφιστά την προσοχή σε δύο τμήματα του Δήμου όπου υπάρχει πρόβλημα. Στην ευρύτερη περιοχή Μένδης και Ελάνης, καθώς και στον οικισμό Σταυρονικήτα.

 

Επίσης στο δίκτυο υψηλής τάσης στο Κασσανδρινό που δίνει ρεύμα σε γεωτρήσεις. Εκτιμάται αποκατάσταση μέχρι της μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας.

 

 

Όσον αφορά την υδροδότηση προβλήματα υπάρχουν στη Σίβηρη, στις περιοχές της Καλλιθέας με μεγάλο υψόμετρο σε Φούρκα και σε μέρος της Αγίας Παρασκευής. Οι εργασίες αποκατάστασης στα εν λόγω μέρη θα γίνει αύριο. 

 

Το πρωί της Δευτέρας ο Δήμος Κασσάνδρας με τη ΔΕΔΔΗΕ θα προχωρήσουν σε επισκευές δικτύου περιοχών εκτός σχεδίου όπου υπάρχουν δημοτικά αντλιοστάσια.

Ο Δήμος Κασσάνδρας ευχαριστεί όλους τους εργαζόμενους τις ΔΕΔΗΕ που με υπεράνθρωπες προσπάθειες προβαίνουν σε επισκευές βλαβών ων δικτύων.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα