Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019

Ε Επικαιρότητα

Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα θα κλείνουν τα καταστήματα στη Χαλκιδική

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, θα κλείνουν τα καταστήματα στη Χαλκιδική από τον Μάιο ως τον Οκτώβριο, όπως αποφάσισε το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Η απόφαση για το κλείσιμο των καταστημάτων στις 12:30 το βράδυ, πάρθηκε μετά από εισήγηση του αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, Γιάννη Γιώργου. Ο ίδιος διευκρίνισε ότι τις προτάσεις τους κατέθεσαν οι δήμοι της Χαλκιδικής, το Εργατικό Κέντρο και οι Εμπορικοί Σύλλογοι και σημείωσε ότι κάθε χρόνο λαμβάνεται η σχετική απόφαση που αφορά όχι όλο το εύρος του νομού, αλλά κυρίως την παραλιακή ζώνη.

 

 

Κατά τις τοποθετήσεις των εκπροσώπων της αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο, η Δέσποινα Χαραλαμπίδου από τη «Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα» επισήμανε ότι αντιλαμβάνεται την αναγκαιότητα για ρύθμιση σε περιοχές με έντονη τουριστική κίνηση, ωστόσο πρέπει να υπάρξει «ένα έλεος σε ό,τι αφορά τα δικαιώματα των εργαζομένων».

 

«Το ωράριο ξεπερνά τα όρια αντοχής των εργαζομένων» είπε ο Δημήτρης Μούρνος από την παράταξη «Συμμετέχω» ενώ για ακραία πρόκληση έκανε λόγο ο Βασίλης Ρέβας από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και για «πέραν του δέοντος ελαστικοποίηση των σχέσεων εργασίας στις τουριστικές περιοχές» η Ειρήνη Γεωργάκη - Κόλλια από την «Ανταρσία».

 

Συντήρηση στην παράπλευρη οδό της περιφερειακής στην περιοχή του νοσοκομείου Παπαγεωργίου

 

Στο μεταξύ, στη συντήρηση του οδοστρώματος στην παράπλευρη οδό της περιφερειακής οδού, στην περιοχή του Γενικού Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», πρόκειται να προχωρήσει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε σήμερα τον τρόπο δημοπράτησης του έργου, προϋπολογισμού 700.000 ευρώ.

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα