Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Βρέθηκαν τα κλεμμένα τάματα από την εικόνα της Παναγίας Πορταΐτισσας

Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας ξεκίνησε το πρωί στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Όρους προκειμένου να εντοπιστεί ο ιερόσυλος που αφαίρεσε το βράδυ της Τετάρτης τάματα από την εικόνα της Παναγίας Πορταΐτισσας στην Ιερά Μονή Ιβήρων.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη συμμετείχαν αστυνομικοί του Αγίου Όρους και της Χαλκιδικής ενώ συνέδραμε και ο αστυνομικός σκύλος.

Η κλοπή έγινε αντιληπτή τα ξημερώματα και αφού ενημερώθηκε ο ηγούμενος του μοναστηριού ότι λείπουν τάματα, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία στις 3:30.

Τα ξημερώματα, σε ορεινή περιοχή του Αγίου Όρους κοντά σε ένα εκκλησάκι οι αστυνομικοί εντόπισαν τα τάματα που είχαν αφαιρεθεί από την εικόνα.

«Βρέθηκαν πεταμένα τα κλοπιμαία, δεν μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή με βεβαιότητα αν τα άφησε όλα ο δράστης. Δεν μπορούμε να κάνουμε καταμέτρηση καθώς η αστυνομία ερευνά για δακτυλικά αποτυπώματα» ανέφερε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ, ο πολιτικός διοικητής του Αγίου Όρους, Κωνσταντίνος Δήμτσας. «Θέλουμε να πιστεύουμε ότι άφησε όλα τα τάματα και έφυγε πανικόβλητος» πρόσθεσε ο κ. Δήμτσας ο οποίος εκτίμησε ότι «υπάρχει μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας και δύσκολα θα ξεφύγει».

Ο πολιτικός διοικητής του Αγίου Όρους επισήμανε, επίσης, ότι «μέσα στον Μάιο υπήρξαν δύο-τρεις κλοπές στο Όρος και ενδέχεται ο άνθρωπος που ψάχνουμε σήμερα να εμπλέκεται και σε αυτές τις κλοπές».

φωτο: dogma.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα