Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Νικήτη: Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Στον Αγιασμό του Γυμνασίου Νικήτης και του ΕΠΑΛ Νικήτης για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Κυπαρίσσης Ντέμπλας και ευχήθηκε σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά.

 

"Η φροντίδα μας θα είναι συνεχής για τη δημιουργία ενός σχολικού περιβάλλοντος που θα συμβάλει στην επίτευξη των στόχων και επιδιώξεών σας. Καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο" ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ντέμπλας. 

O Δήμαρχος Σιθωνίας Κυπαρίσσης Ντέμπλας σε μήνυμά του αναφέρει:

 

"Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς εύχομαι σε όλους τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς να έχουν μία καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, ώστε η νέα γενιά να αποκτήσει όλα τα απαιτούμενα εφόδια για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των καιρών. 

Ο Δήμος Σιθωνίας προχώρησε στη συντήρηση των σχολικών υποδομών και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όσα προβλήματα δημιουργηθούν κατά τη διάρκεια της λειτουργίας των σχολικών μονάδων. Επενδύουμε στην παιδεία γιατί θεωρούμε ότι αυτό είναι το μέλλον του τόπου μας και της κοινωνίας μας.

 Εύχομαι η φετινή σχολική χρονιά να είναι παραγωγική και γεμάτη πρόοδο και επιτυχίες".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα