Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εγκαινιάστηκαν το Πολιτιστικό Κέντρο Ολύνθου και το γήπεδο 5Χ5

Η τελετή των εγκαινίων του Πολιτιστικού Κέντρου Ολύνθου και του γηπέδου 5Χ5 πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή από τον Δήμαρχο Πολυγύρου, Αστέριο Ζωγράφο και τον πρόεδρο της Κοινότητας, Νίκο Αυγέρη.

 

Τα δύο έργα χρηματοδοτήθηκαν από το κοινοτικό πρόγραμμα Leader και ο συνολικός προϋπολογισμός τους ξεπέρασε τις 500.000 ευρώ.

 

Το Πολιτιστικό Κέντρο θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες Συλλόγων και φορέων της περιοχής και θα αποτελέσει κέντρο εκδηλώσεων, δραστηριοτήτων, συναντήσεων, συνεδρίων και ημερίδων.

Το γήπεδο 5Χ5 θα συμβάλλει στην ενασχόληση των παιδιών με τον αθλητισμό και στη δημιουργία σοβαρών ακαδημιών, που θα τροφοδοτήσουν τις μεγαλύτερες ομάδες της περιοχής.


«Η δημιουργία τέτοιων χώρων όπως το Πολιτιστικό Κέντρο και το Γήπεδο 5Χ5 είναι απαραίτητα για την καλλιέργεια και ενίσχυση πολιτιστικής – αθλητικής παιδείας της τοπικής κοινωνίας της Ολύνθου. Παραδίδουμε ακόμη δύο έργα αποδεικνύοντας έμπρακτα όλα αυτά για τα οποία έχουμε δεσμευτεί. Συνεχίζουμε τη προσπάθειά μας, ακόμη και αυτές τις δύσκολες ώρες για την πατρίδα, ώστε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο χρηματοδοτικά προγράμματα αλλά και να παραδώσουμε όσο το δυνατό πιο γρήγορα τα έργα, που βρίσκονται σε εξέλιξη» ανέφερε ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι βουλευτές Χαλκιδικής, Κυριακή Μάλαμα και Απόστολος Πάνας, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι συλλόγων της Ολύνθου.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα