Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Αντικαταστάθηκε η στέγη στο κτήριο του Γυμνασίου και Λυκείου Σημάντρων

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της αντικατάστασης της στέγης στο Κτήριο του Γυμνασίου και Λυκείου (Λυκειακές Τάξεις) Σημάντρων, στα πλαίσιο του έργου «Επισκευή- Αποκατάσταση βλαβών στο κτήριο του Γυμνασίου και Λυκείου (Λυκειακές Τάξεις Σημάντρων)  συμβατικού προϋπολογισμού 121.500,00 €.

 

Οι εν λόγω εργασίας αντικατάστασης της στέγης προέκυψαν λόγω του αποδιοργανωμένου και κατά τμήματα διαβρωμένου σκελετού της κεραμοσκεπής. Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων, έτσι ώστε να μην παρεμποδιστεί η διδασκαλία και να επιτευχθεί η ασφάλεια μαθητών και διδακτικού προσωπικού.

 

Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν αφορούσαν την τεγίδωση με άριστη ξυλεία, το σανίδωμα της στέγης, την κατεργασία του σκελετού της στέγης, την επικεράμωση με κεραμίδια, την επίστρωση με διαπνέουσα μεμβράνη και την θερμομόνωση με πλάκες εξηλεασμένης πολυεστερίνης.

 

Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας κ. Μανώλης Καρράς δήλωσε σχετικά με το θέμα: «Προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής είναι η συνεχής αναβάθμιση των σχολικών κτηρίων που απώτερο σκοπό έχει την ασφαλή καθημερινότητα μαθητών και διδακτικού προσωπικού».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα