Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Ε Επικαιρότητα

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής και ο Σύλλογος Μεσιτών στο Βελιγράδι

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιχειρηματική αποστολή του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μεσιτών Ακινήτων Νομού Χαλκιδικής στο Βελιγράδι της Σερβίας.


Η αποστολή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης IFT 2020 το διάστημα 20 έως 23 Φεβρουαρίου 2020, με σκοπό την παρουσία των εκπροσώπων του Συλλόγου Μεσιτών στην έκθεση, ως προς την εύρεση συνεργασιών.
Την αποστολή συνόδευσαν από το Επιμελητήριο ο πρόεδρος, Ιωάννης Κουφίδης και ο Β΄αντιπρόεδρος, Δημήτρης Κρημνιανιώτης.


Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επιχειρηματίες της Χαλκιδικής πραγματοποίησαν επιχειρηματικές συναντήσεις με επιχειρηματίες της Σερβίας, τόσο στο χώρο της έκθεσης στο περίπτερο του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, όσο και εκτός των συνόρων της έκθεσης.


Στο χώρο της έκθεσης, παρουσία του Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης κου Καράογλου Θεόδωρου, πραγματοποιήθηκαν συνεχείς συναντήσεις με αρκετούς κυβερνητικούς εκπροσώπους της Σερβίας, με μοναδικό στόχο την ανάπτυξη των διμερών επιχειρηματικών και κυβερνητικών σχέσεων.


Την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση της αποστολής του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στην έδρα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Σερβίας στο Βελιγράδι, με τον Πρόεδρό του κο Marko Čadež, τον κο Goran Jović, Εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου στην Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς και με διευθυντές και προϊσταμένους τμημάτων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Σερβίας.


Τα θέματα που συζητήθηκαν στην συνάντηση είναι άμεσα σχετικά με το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας - Σερβίας, που ανακοίνωσαν οι κυβερνήσεις των δύο χωρών.


Τα αποτελέσματα από την συνάντηση κρίνονται θετικά, καθώς υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την διμερή ανάπτυξη της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, την ανταλλαγή της τεχνογνωσίας και επιχειρηματικές συνεργασίες στους τομείς του τουρισμού, του εμπορίου και της βιομηχανίας.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Κουφίδης δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος με την έκβαση της επιχειρηματικής αποστολής και την παρουσία των επιχειρηματιών της Χαλκιδικής.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα