Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού από το Επιμελητήριο στο Νοσοκομείο Χαλκιδικής

Σε μια νέα μεγάλη δωρεά προς το Νοσοκομείο Χαλκιδικής προχώρησε το Επιμελητήριο και αφορά στην προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας monitor ασθενών ζωτικών παραμέτρων Bistos BT-770. 

 

Ο διοικητής του Νοσοκομείου, Δρ. Κωνσταντίνος Δεδελούδης τόνισε ότι η δωρεά αυτή στις δύσκολες εποχές που ζούμε για τον τόπο, αποτελεί για ακόμη μια φορά μια έμπρακτη απόδειξη στο ανθρωπιστικό όραμα του Επιμελητηρίου, στην προάσπιση και ενδυνάμωση της δημόσιας υγείας. 

 

Από την πλευρά του Επιμελητηρίου, ο πρόεδρος, Ιωάννης Κουφίδης μεταξύ των άλλων ανέφερε ότι η  διοίκηση του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής είναι σε διαρκή επικοινωνία με τη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου για την κάλυψη έκτακτων αναγκών σε υγειονομικό υλικό, όποτε και αν χρειαστεί, γιατί ο αγώνας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού είναι συνεχής και επίπονος.

 

Στην παράδοση και παραλαβή παραβρέθηκαν η Διευθύντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας, κ. Φωτεινή Μιχαηλίδου, ο Διευθυντής της Μ.Ε.Θ., κ. Βασίλειος Ουροήλογλου με ιατρούς της μονάδας  και ο Διευθυντής του Αναισθησιολογικού τμήματος, κ. Κωνσταντίνος Κίτσιος.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα