Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Νέο ψηφιοποιημένο Ακτινολογικό Εργαστήριο στο Κέντρου Υγείας Κασσάνδρειας

Μετά από 4 χρόνια προσπαθειών ξεκίνησε η λειτουργία του ολοκαίνουργιου ψηφιοποιημένου Ακτινολογικού Εργαστηρίου του Κέντρου Υγείας Κασσανδρειας που δέχεται επισήμως ασθενείς! 

 

Η άδεια λειτουργίας έφτασε την προηγούμενη Παρασκευή. 

 

Το Ακτινολογικό Εργαστήριο ήταν κλειστό από τον Αύγουστο του 2010 λόγω μετακίνησης της τότε Τεχνολόγου Ακτινολόγου για λόγους υγείας. Έκτοτε όλη η χερσόνησος της Κασσάνδρας που το καλοκαίρι φιλοξενεί από 500 -800 χιλιάδες τουρίστες δεν διέθετε δημόσιο ακτινολογικό εργαστήριο με αποτέλεσμα να αναγκάζονται οι πολίτες και οι τουρίστες να πηγαίνουν είτε στα Ν. Μουδανια είτε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικης. Αυτή η έλλειψη προκαλούσε ταλαιπωρία. Μέσα στα χρόνια της οικονομικής κρίσης δεν κατέστη δυνατό ούτε να έρθει νέος υπάλληλος Τεχνολόγος, ούτε φυσικά να αντικατασταθεί το ήδη παλιό ακτινολογικό μηχάνημα που στο μεσοδιάστημα είχε αχρηστευθεί εντελώς. 

Η διευθύντρια του Κ.Υγείας Κασσάνδρας, Σοφία Δημοπούλου ανέφερε:  

"Προσωπικά είμαι εξαιρετικά περήφανη και χαρούμενη! 

Ευχαριστώ θερμά τον κ. Πλωμαρίτη Ευστράτιο και τον κ. Τσαλικάκη Δημήτριο, πρώην και νυν Διοικητή της 4ης ΥΠΕ καθώς και την Υποδιοικήτρια ΠΦΥ κ. Ειρηνη Χατζοπούλου για την υλοποίηση αυτού του σημαντικού έργου τόσο για τον τοπικό πληθυσμό όσο και για τους επισκέπτες της όμορφης Κασσάνδρας μας! 

Ευχαριστώ επίσης την κ. Αμαλία Ισαακίδου , η οποία από την αρχή που ανέλαβε υπηρεσία «έστησε» το νέο Ακτινολογικό Εργαστηριο με πολλή αγάπη και αληθινή αφοσίωση! Ευχαριστώ επίσης όλους όσους συνέβαλαν στη υλοποίηση του και ιδιαίτερα τις κ. Αναστασια Μπλιουμη και κ. Γιώτα Μητσοπούλου που με τις άοκνες προσπάθειες τους το έκαναν πράξη . Αλλα ευχαριστω επισης και όλους τους υπαλλήλους του ΚΥ που ο καθένας και καθεμία συνέβαλλαν με τον τροπο τους ! 

Θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω ολόθερμα τον ΣΦΕΜΥΚ και τον Πρόεδρο του κ. Θεμελη Ιερισσιωτη για την διαρκή και αμέριστη συμπαράσταση.

Τέλος ευχαριστώ απο καρδιάς τη Διευθύντρια του Ακτινολογικού Εργαστηρίου του ΓΝΧαλκιδικης κ. Φωτεινη Μιχαηλιδου καθώς και τον υπεύθυνο ακτινολόγο κ. Αποστολιδη Αναστάσιο για την αμέριστη συμπαράσταση τους ώστε οι ακτινογραφίες μας να γνωματεύονται".

 

Επειδή προς το παρόν η υπάλληλος είναι μόνο μία, το εργαστήριο θα λειτουργεί τις εργάσιμες μέρες Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8πμ έως τις 3 μμ.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα